A kicsiny fogaknak nagyon fontos feladataik vannak...

Az elragadó mosolygáson túl a fogacskáknak nagyon fontos feladataik vannak! Segítenek rágni, szükségesek a megfelelő beszédhez, valamint az állkapcsok és az arc fejlődéséhez. Valamint helyet biztosítanak az ínyben várakozó felnőtt fogak számára.

Aquafresh Little Teeth fogkrém

A Little Teeth fogkrémet fogorvos szakértők fejlesztették ki kifejezetten 3-5 éves gyerekek számára enyhe ízzel és szuvasodásgátló fluoriddal a cukrokból származó savak és fogszuvasodás elleni védelem céljából, hogy fogaik erősek és egészségesek legyenek.

 

Aquafresh Little Teeth fogkefe

A Little Teeth fogkefét a kicsiny kezekhez fejlesztettük ki, hogy a picik kezükbe vehessék az irányítást. Világos és színes, nagy figurával, puha sörtékkel és hajlékony nyakkal, amely szórakozássá teszi a fogmosást.

Segíti a gyerekeket a kitartó fogmosásban

Nehéz az érdeklődésüket 2 percen át fenntartani fogmosás közben... De szükséges. Tegyük szórakoztatóvá! Nagyon fontos, hogy a fogmosási időt minél hamarabb beállítsuk, mivel a most rögzülő szokások egy életen át kitartanak majd.
A mi applikációnk a fogmosási időt szórakozássá változtatja. Kezdje a karakter és a helyszín kiválasztásával, és hagyja, hogy a tánc magával ragadja két élvezetes percnyi fogmosás erejéig.

 

mutass többet  google_play  app_store

A fenti hivatkozás(ok)ra kattintva olyan külső weboldalra kerül átirányításra, amelyet függetlenül üzemeltetnek és amelyet nem a GSK kezel. A GSK nem vállal felelősséget a weboldalon levő tartalomért. Ne kattintson a fenti hivatkozásokra, ha nem akarja elhagyni ezt a weboldalt.

Idősebb gyerekek a házban?

 

You are now leaving the Aquafresh

site and moving to an external website independently
operated and not managed by GSK.
GSK assumes no responsibility for the site.
If you wish to leave the site, click 'continue'.

Continue Stay on this page