A kicsiny fogaknak nagyon fontos feladataik vannak...

Az elragadó mosolygáson túl a fogacskáknak nagyon fontos feladataik vannak! Segítenek rágni, szükségesek a megfelelő beszédhez, valamint az állkapcsok és az arc fejlődéséhez. Valamint helyet biztosítanak az ínyben várakozó felnőtt fogak számára.

Aquafresh Little Teeth fogkrém

A Little Teeth fogkrémet fogorvos szakértők fejlesztették ki kifejezetten 3-5 éves gyerekek számára enyhe ízzel és szuvasodásgátló fluoriddal a cukrokból származó savak és fogszuvasodás elleni védelem céljából, hogy fogaik erősek és egészségesek legyenek.

 

Aquafresh Little Teeth fogkefe

A Little Teeth fogkefét a kicsiny kezekhez fejlesztettük ki, hogy a picik kezükbe vehessék az irányítást. Világos és színes, nagy figurával, puha sörtékkel és hajlékony nyakkal, amely szórakozássá teszi a fogmosást.

Segíti a gyerekeket a kitartó fogmosásban

Nehéz az érdeklődésüket 2 percen át fenntartani fogmosás közben... De szükséges. Tegyük szórakoztatóvá! Nagyon fontos, hogy a fogmosási időt minél hamarabb beállítsuk, mivel a most rögzülő szokások egy életen át kitartanak majd.
A mi applikációnk a fogmosási időt szórakozássá változtatja. Kezdje a karakter és a helyszín kiválasztásával, és hagyja, hogy a tánc magával ragadja két élvezetes percnyi fogmosás erejéig.

 

mutass többet  google_play  app_store

A fenti hivatkozás(ok)ra kattintva olyan külső weboldalra kerül átirányításra, amelyet függetlenül üzemeltetnek és amelyet nem a GSK kezel. A GSK nem vállal felelősséget a weboldalon levő tartalomért. Ne kattintson a fenti hivatkozásokra, ha nem akarja elhagyni ezt a weboldalt.

Idősebb gyerekek a házban?