Három éves korra az összes pici fog a helyére kerül

Most, hogy vadiúj a mosolyuk, szeretnénk biztosítani minden egyes kicsi fog védelmét. A gyermekek fogzománca 50%-kal vékonyabb a felnőttek fogaihoz viszonyítva, így fontos a megfelő fogmosás a fogszuvasodás megelőzésének érdekében.

Little Teeth fogkrém és fogkefék a totyogók számára


Az AQUAFRESH® Little Teeth fogkrémet kifejezetten a 3–5 éves korcsoport, vagyis a totyogók számára fejlesztettük ki. Háromcsíkos, háromszoros védelmet nyújtó összetétellel rendelkezik, amelyet fogászati szakértők a 3-5 év közötti gyermekek számára speciálisan fejlesztettek ki alacsony dörzsölő hatással és a cukrok lebontásából származó savak elleni védelemmel, amely az aktív fluorid ásványoknak köszönhetően segít a fogakat egészségesen tartani.

A speciális Little Teeth fogkeféket olyan figurákkal láttuk el, amelyeket a gyermekek is szeretnek – ezzel is azt próbáljuk elősegíteni, hogy a fogmosás valóban egy kellemes élmény legyen.

Little Teeth fogkrém

  • 500 ppm fluorid
  • A gyermekek ízlésének megfelelő enyhe mentolos íz
  • Alacsony dörzsölő hatás, védelem a fogszuvasodás ellen

Little Teeth fogkefék

Curt, a Krokodil
Bella, a Nyuszi
Tilly, a Tigris
Sammy, a Cápa

  • A színes állatfigurákkal díszített rápattintható sörtevédők is segíthetnek, hogy a gyermekek megszokják a fogmosást*
  • A fogmosás megkönnyítése érdekében könnyen megfogható markolattal*
  • A lágy sörték tisztán tartják a fogakat, segítik megőrizni az egészséges fogínyt, és csökkentik az íny károsodásának kockázatát

*A 6 éven aluli gyermekek felügyelet mellett mossanak fogat.
**Fluorid tartalmú fogkrém, napi kétszeri fogmosás mellett

 

Néhány egyszerű módszer, amelyek révén a fogmosás gyermeke számára valódi élménnyé válhat

Sok időt töltöttünk el gyermekek és szüleik társaságában, hogy megfejtsük, hogyan lehet rávenni őket a rendszeres fogmosásra és a jó szokások megerősítésére, és rájöttünk, hogy az élmények kulcsfontosságúak. A következőkben megtudhatja, hogyan érheti el, hogy gyermeke igazán élvezze a fogápolást.