Gondoskodjunk a fogaikról 4 egyszerű lépésben

Mossa meg gyermeke fogát naponta 2x2 percen át az életkorának megfelelően fejlesztett fogkefével és fogkrémmel.

Gyengéd, körkörös mozdulatokkal mossa meg a gyermek fogait, ügyelve arra, hogy az összes fogfelszínt megtisztítsa egészen az íny vonaláig.

Korlátozza azt az időt, amíg gyermeke fogai ki vannak téve a cukor hatásának. A cukros üdítők és ételek fogyasztását korlátozza az étkezések idejére.

Vigye gyermekét félévente rendszeres fogorvosi ellenőrzésre.

Segít a gyerekeknek kitartóan fogat mosni

Nehéz az érdeklődésüket 2 percen át fenntartani fogmosás közben... De szükséges. Tegyük szórakoztatóvá! Nagyon fontos, hogy a fogmosási időt minél hamarabb beállítsuk, mivel a most rögzülő szokások egy életen át kitartanak majd.
A mi applikációnk a fogmosási időt szórakozássá változtatja. Kezdje a karakter és a helyszín kiválasztásával, és hagyja, hogy a tánc magával ragadja két élvezetes percnyi fogmosás erejéig.

 

mutass többet google_play app_store

A fenti hivatkozás(ok)ra kattintva olyan külső weboldalra kerül átirányításra, amelyet függetlenül üzemeltetnek és amelyet nem a GSK kezel. A GSK nem vállal felelősséget a weboldalon levő tartalomért. Ne kattintson a fenti hivatkozásokra, ha nem akarja elhagyni ezt a weboldalt.

Az első fogacskák megjelénésétől egészen a lötyögésükig és a maradandó fogak megjelenéséig biztosítjuk, hogy a picik fogai erősek legyenek.

 

Gondoskodó védelem a növekvő fogacskáknak

 

Idősebb gyerekek a házban?