Aquafresh Kapitány elhozta számunkra a mindennapos használatra alkalmas Sugar Acid Protection fogkrém-termékcsaládot, amely védelmet nyújt a cukrok lebontásából származó savak ellen.

Aquafresh Complete
Care

8 előnyös tulajdonságának köszönhetően ez a fogkrém a fogzománc erősítése és a friss lehelet érdekében rengeteg aktív ásványi anyagot tartalmaz. Használatával az egész család megfelelő védelemben részesülhet. Fluoridtartalmának köszönhetően védelmet nyújt a cukrok lebontásából származó savak ellen – a fluorid segít megvédi a fog felszínét a savak támadásaival szemben.

Aquafresh Complete
Care Whitening

Complete Care fogkrém kímélő fehérítő hatással – megfelelő védelem az egész család számára, élvezetesen friss mentolos ízzel. Fluoridtartalmának köszönhetően védelmet nyújt a cukrok lebontásából származó savak ellen – a fluorid segít megvédeni a fog felszínét a savak támadásaival szemben.

Aquafresh családi fogkrémek

Aquafresh Fresh & Minty

Fogmosás közben összetételének köszönhetően feltölti a fogzománc fluoridraktárait, ugyanakkor segít megőrizni a fogak tisztaságát, az egészséges fogínyt, és a friss leheletet. Fluoridtartalmának köszönhetően védelmet nyújt a cukrok lebontásából származó savak ellen – a fluorid segít megvédeni a fog felszínét a savak támadásaival szemben.

 

Aquafresh Mild & Minty
 

Fogmosás közben összetételének köszönhetően feltölti a fogzománc fluoridraktárait, és belülről erősíti a fogakat. Fluoridtartalmának köszönhetően védelmet nyújt a cukrok lebontásából származó savak ellen – a fluorid segít megvédeni a fog felszínét a savak támadásaival szemben.

Aquafresh Herbal

Egy 3 az 1-ben fogkrém, amely természetes gyógynövényeket tartalmaz: menta, kakkukfű, majoranna, rozmaring és borsmenta. A cukrok lebontásából származó savak elleni védelmet a fluorid biztosítja, segít védeni a lepedékekben található savak ellen, amelyek a fogszuvasodás fő kiváltó okai.