Aquafresh Triple Protection

Aquafresh Fresh & Minty fogkrém, 125ml

Fluoridtartalmú fogkrém, ami mindent megad, amire szüksége van: erős, tiszta fogak, egészséges fogíny és friss lehelet. Mi mást várhatunk még el egy fogkrémtől?

Aquafresh Mild & Minty fogkrém, 125ml

Az Aquafresh Mild & Minty fogkrém enyhe mentolos ízzel rendelkezik és háromszoros védelmet nyújt: erős fogak, egészséges fogíny* és friss lehelet. A cukrok lebontásából származó savak ellen védelmet a fluorid biztosítja: segít védelmet nyújtani a lepedékben található savak ellen, amely a fogszuvasodás fő kiváltó oka.

*rendszeres fogmosás mellett.

Aquafresh White & Shine fogkrém, 100ml

A mikroszkópikus fehérítő szemcsék tisztítanak, fehérítenek és fényesítenek, és egy láthatatlan védőréteget alkotnak a fogak körül, a simább és láthatóan fényesebb fogakért egy hét alatt. Klinikailag bizonyított a hosszabb fehérítő és fényesítő hatás**.

**Az Aquafresh Fresh & Minty fogkrémmel összehasonlítva, rendszeres fogmosás mellett.
**A termék csomagolásán feltüntetett piros- fehér- kék színű sáv nem a termék színét jelöli.

Aquafresh Fresh&Minty fogkrém, 100ml 
 

Az Aquafresh Fresh&Minty fogkrém egy friss ízű, 3 az 1-ben családi fogkrém. 24 órás cukrok elleni védelem a fluoridnak köszönhetően, hogy egész nap megvédje a fog felszínét a cukorsavak támadásaitól

AQUAFRESH Mild&Minty fogkrém, 100ml

Az Aquafresh Mild&Minty fogkrém egy friss ízű, 3 az 1-ben családi fogkrém. 24 órás cukrok elleni védelem a fluoridnak köszönhetően, hogy egész nap megvédje a fog felszínét a cukorsavak támadásaitól napi kétszeri fogmosás mellett

AQUAFRESH Herbal fogkrém, 100ml  

Az Aquafresh Herbal fogkrém egy friss ízű, 3 az 1-ben családi fogkrém, amely természetes gyógynövényeket tartalmaz. 24 órás cukrok elleni védelem a fluoridnak köszönhetően, hogy egész nap megvédje a fog felszínét a cukorsavak támadásaitól.

Aquafresh Clean & Flex fogkefe kemény sörtékkel

Az Aquafresh Clean & Flex fogkefe alaposan tisztít, míg gyengéd a fogínyhez. Az egyedülálló, szabadalmaztatott Flex Zone visszahajlik, ezáltal védi a fogínyt a túl erős nyomástól. Erős sörtékkel.

Aquafresh In Between Clean fogkefe, közepesen erős sörtékkel

Lekerekített sörtéi védik a fogínyt, miközben a lepedéket gondosan eltávolítják, a fogkefe rugalmas nyaki része pedig segít elnyelni a fogmosás közben felszabaduló extra nyomóerőt is. Pontosan ezt kell nyújtania egy fogköztisztító fogkefének!

Aquafresh Clean & Flex duopack fogkefe, közepesen erős sörtékkel

Az Aquafresh Clean & Flex fogkefe alaposan tisztít, míg gyengéd a fogínyhez. Az egyedülálló, szabadalmaztatott Flex Zone visszahajlik, ezáltal védi a fogínyt a túl erős nyomástól. Közepesen erős sörtékkel.

Aquafresh Everyday Clean fogkefe közepesen erős sörtékkel 

Aquafresh Everyday Clean fogkefe rugalmas fejével alkalmazkodik a fogak alakjához. Az egyedülálló, szabadalmaztatott Flex Zone visszahajlik, ezáltal védi a fogínyt a túl erős nyomástól. Közepesen erős sörtékkel.

Aquafresh Between Teeth fogkefe közepesen erős sörtékkel

Lekerekített sörtéi védik a fogínyt, miközben a lepedéket gondosan eltávolítják, a fogkefe rugalmas nyaki része pedig segít elnyelni a fogmosás közben felszabaduló extra nyomóerőt is. Pontosan ezt kell nyújtania egy fogköztisztító fogkefének!

AQUAFRESH Big Teeth fogkefe

A fogászati szakértők által a 6 év feletti gyermekek számára speciálisan kifejlesztett Aquafresh Big Teeth fogkefe feje szuper dizájnnal rendelkezik és különböző hosszúságú sörtéi segítenek a fogak, a fogközök és a fogíny tisztításában.

AQUAFRESH Little Teeth fogkefe

Az Aquafresh Little Teeth fogkefe lágy sörtéi tisztán tartják a fogakat és segítik megőrizni az egészséges fogínyt.

AQUAFRESH Fresh & Minty szájvíz 500 ml

Az Aquafresh Fresh & Minty egy kellemes ízű, alkoholmentes szájvíz, amelyet 6 éves kortól a család minden tagja használhat. Emellett speciális összetevőinek köszönhetően megsemmisíti a kellemetlen szájszagot és a fogszuvasodást okozó baktériumokat*, hogy elősegítse a fogíny egészségének megőrzését. *laboratóriumi vizsgálatok alapján